Tgrt Haber

Mercek altına alınmışlardı! Özlem ve Tayyar Öz çifti paylaşımıyla alay konusu oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 17:33 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 17:34

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medyada paylaştıkları lüks fotoğrafları kaldıran Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftinin köyde inek sağdıkları anlara ilişkin fotoğrafları paylaşınca alay konusu oldu.

Lüks yaşam ve Sağlık Bakanlığı izni olmadığı ileri sürülen ürünlerle gündeme gelen fenomen​ Özlem ve Tayyar Öz çiftinden yeni hamle geldi. Sosyal medya​ hesaplarından lüks paylaşımlarını silen fenomenler, köyde yaşantıısndan kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ÖZLEM VE TAYYAR ÖZ ÇİFTİ PAYLAŞIMLARIYLA ALAY KONUSU OLDU 

Haklarında çıkan iddiaların ardıdan lüks fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldıran Özlem Öz ile Tayyar Öz çifti,  köyde inek sağdıkları anlara ilişkin görüntüleri paylaşmaya başladı. Kısa sürede sosyal medyada konuşulan paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları arasında alay konusu oldu.

Mercek altına alınmışlardı! Özlem ve Tayyar Öz çifti paylaşımıyla alay konusu oldu

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN SORULARA CEVAP  VERMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularını cevaplayan Özlem ve Tayyar Öz çifti, "Sizi hedef alıyorlar ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" cevabını verdi.

Özsefil olan soy isimlerini Öz olarak değiştirdikleri iddiası hakkında da konuşan çift​, "Hakkımızdaki tek doğru iddia bu. Ben Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistanlık yaparken soy ismimden rahatsız oldum. Çocuklarımın ileride akran baskısına uğrayabileceğini düşündüm. Kapımda ve kaşemde Özsefil yazmasını istemedim. Bana rencide edici geldiği için değiştirmek istedim. Bunu ben başlattım, benden sonra da ailemde birkaç kişi değiştirdi. Bu ayıp bir şey değil. O dönem zor bir süreç geçirerek yapmıştık" sözleriyle cevap verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...