Tgrt Haber

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan’ın büyük değişimi

10 Şubat 2022 11:25
İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan’ın büyük değişimi

Oyuncu Ahu Tuğba’nın eski erkek arkadaşı olan katıldığı televizyon programında yaptığı danslarla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdi. Mahmut Erkan olarak yaşamak istediğini ifade eden Erkan, Esra Erol'un izdivaç programının kurgu olduğunu itiraf etti.

Bir dönem televizyonda katıldığı realty show dünyasında en meşhur isim yapan Meriç Erkan, adını ‘Mahmut’ olarak değiştirdi ve hayatını değiştirdi. Yeni Şafak’a röportaj veren Mahmut Erkan yeni hayatını anlatırken "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" ifadelerini kullandı.

“PİŞMAN OLACAĞINIZ ŞEYLER YAPMAYIN”

"Mahmut Erkan" olarak doğmak ve öyle yaşamak istediğini dile getiren Erkan, "Pişman olacağı şeyleri yapmasın kimse, sonra çok üzülürler. Allah'tan böyle rahmetli bir Rabbimiz var" diye konuştu. Erkan, "Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan... Bu bir konsept değil, bu başka bir şey... Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz" diye konuştu. “O ZAMAN CEZAMI DA HAK EDERİM” Erkan, "Rabbim diyor ki, 'Bir günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim' ben de diyorum ki, O sözünden dönmez... Ama ben haylazlık yaparım, günahlarıma devam ederim, tövbemi bozarım, cezamı da hak ederim o zaman..." ifadelerini kullandı.

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan’ın büyük değişimi

EVLİLİK SORUSUNA CEVAP VERDİ

Evlilik hakkındaki soruya da cevap veren Erkan, "Evlenmek olabilir tabii, nasip kısmet... Tam böyle İslam'a uygun, şeriata uygun, İslam'a uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak, yan yana durduğumuzda da hakikaten bu çift görünüşüyle de hareketle de Müslüman, topluma faydalı olacak... Nasibimiz varsa olur, olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım zaten" ifadelerini kullandı.

"ESRA EROL'UN PROGRAMI KURGUYDU"

"En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabre. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" diyen Erkan, Esra Erol'un izdivaç programında da bahsetti. Danslarıyla damga vurduğu Esra Erol'un programı için "Hepsi kurguydu" itirafını yapan Erkan, "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...