Tgrt Haber

Merve Boluğur’a "Gereksiz insan" dediği iddia edilen Mert Aydın sessizliğini bozdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Aralık 2022 14:00 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 14:13
Merve Boluğur’a "Gereksiz insan" dediği iddia edilen Mert Aydın sessizliğini bozdu!

Önceki gece katıldığı bir davette 53 gün evli kalıp ayrıldığı eşi Merve Boluğur için "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok" sözleriyle gündem olan DJ Mert Aydın, hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben biten bir ilişkinin ardından, hiçbir zaman kötü konuşmadım” dedi.

Oyuncu Merve Boluğur​ ile DJ Mert Aydın​ kısa süren ilişkilerinin ardından hızlı bir şekilde evlilik kararı almış, 2 Ekim’de dünya evine girmişlerdi. Toplam 53 gün sürn evliliklerinin ardından boşanma​ kararı alan çift, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak bir davette görüntülenen Mert Aydın’ın eski eşiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandığı iddia edildi. Anak Mert Aydın, konuyu açıklık getiren bir paylaşımda bulundu.

“MUHATABININ BİR KADININ OLDUĞUNU UNUTMAYARAK”

Katıldığı davette Aydın'ın "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" diyerek eski eşine gönderme yaptığı ileri sürüldü. Basına yansıyan haberlerden sonra DJ Mert Aydın'dan jet hızında bir açıklama​ geldi. Ünlü isim sözlerinin kendisine ait olmadığını belirterek şunları söyledi; "Bugün hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklamam: Açılışında çaldığım mekânda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından, yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhatabının bir kadının olduğunu unutmayarak, bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum. Mert Aydın"

Merve Boluğur’a "Gereksiz insan" dediği iddia edilen Mert Aydın sessizliğini bozdu!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...