Tgrt Haber

Mert Aydın sessizliğini bozdu, evliliğin bitme sebebini anlattı: “Boşanma davasını ben açtım”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Kasım 2022 11:44 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 13:27
Mert Aydın sessizliğini bozdu, evliliğin bitme sebebini anlattı: “Boşanma davasını ben açtım”

2 Ekim tarihinde nikah masasına oturan ünlü oyuncu Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın’ın evlilikleri 53 gün sürdü. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanmanın ardından çıkan söylentiler Merve Boluğur’un Mert Aydın’a ameliyat sonrası bakmak istememesi yönündeydi. Ortaya atılan iddialar sonrasında Aydın, boşanma sürecine dair merak edilenleri anlattı.

Ünlü oyuncuMerve Boluğur​'un büyük aşkını yaşayarak evlendiği DJ Mert Aydın​ ile evliliği uzun süremedi. Evliliğinden 40 gün sonra baba evine giderek yüzüğünü doğuran Merve Boluğur “Adam görmemiz yüzümüze bakmaz oldu” yazısıyla eşine göndermede bulundu. Toplam 53 gün süren evliliklerini Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak 5 dakikada bitiren çiftin emrinde iddialar devam ederken Mert Aydın, yöneticiyle ilgili olarak bulundu.

DURUŞMAYA BABASİYLA GELDİ

Duruşmaya babasıyla gelen Merve Boluğur, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Boluğur, kendisine yöneltilen sorular "Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız edici sahibi" diyerek geçiştirdi. 44 gün süren evlilikle ilgili dikkat çekici iddialar ortaya atıldı. 2. Sayfa'nın haberine, Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanma​ nedenleri ortaya çıktı. Merve Boluğur nikahın akrabalığından itibaren "Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem" dedi. Bu, çift arasında patlak veren ilk sorundu. Mert Aydın, nikahtan sonra ameliyat oldu. Ancak istirahat döneminde Merve'den beklemede yardım alamadı.

Mert Aydın sessizliğini bozdu, evliliğin bitme sebebini anlattı: “Boşanma davasını ben açtım”

MERT AYDIN ​​İLK KEZ KONUŞTU

Hep sessiz kalan ve hem evlilik sürecinde hem de boşanma arifesinde gideceğin Mert Aydın, gizli ayrıntılarda bulundu. Boluğur'la evlenene kadar her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Aydın, " Aynı ev içinde bazı uyuşmazlıklarımız oldu " dedi. Basında çıkan "Reklam evliliği" haberi hakkında da konuşan DJ Aydın, " Severek evlendik ama olmadı. Söylenenlerin doğruluk payı yok " dedi. Ayrılığın temel neden olarak "Fikir ayrılığına düştük" diyen Aydın, evliliği yürütemediklerini dile getirdi. "Evliliğinizin 6. günü annenizin evine döndünüz mü?" soruya ise "Ne Merve ne de ben öyle bir şey olmadık, evlilik sürecimiz beraber boyunca yaşadık"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...