Tgrt Haber

Mert Demir telif attı, Yılmaz Morgül sitem etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2024 10:37 - Güncelleme : 11 May 2024 11:05

Mert Demir’e ait olan Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlayan Yılmaz Morgül, Mert Demir’den telif yedi. Videosu kaldırılan Morgül, sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde Mert Demir​'in 'Ateşe Düştüm' şarkısının cover'ını yapıp sosyal medyadan paylaşan Yılmaz Morgül​, telif yiyince sitem etti. Mert Demir'in telif attığını açıklayan Morgül, “Ulaşmaya çalıştım” dedi.

MERT DEMİR'DEN YILMAZ MORGÜL'E VETO 

Serenay Sarıkaya ile beraberliği ile gündemden düşmeyen Mert Demir'in en popüler şarkısı Ateşe Düştüm'ü geçtiğimiz gün Yılmaz Morgül'den dinledik. Cover yaptığı şarkıyı sosyal medya hesabından paylaşan Morgül, telif yedi. Yılmaz Morgül'ün YouTube'a "Bir Yılmaz Morgül yorumu" başlığıyla yüklediği video telif yiyince yayından kaldırıldı. 

2. Sayfa programına bağlanan Morgül, "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum" dedi.

Mert Demir telif attı Yılmaz Morgül sitem etti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...