Tgrt Haber

Mert Yazıcıoğlu, Zehra Güneş’in yolunda! Yatırım dersi için Özgür Demirtaş’ın kapısını çaldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 10:09 - Güncelleme : 05 Mart 2024 10:09
Mert Yazıcıoğlu, Zehra Güneş’in yolunda! Yatırım dersi için Özgür Demirtaş’ın kapısını çaldı

Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd rolüyle yer alan Mert Yazıcıoğlu, Zehra Güneş’in izinden giderek, yatırım planlaması yapmaya başladı. Yazıcıoğlu, finans yönetimi için Özgür Demirtaş’ın kapısını çaldı.

Finans profesörü Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından daha önce voleybolcu Zehra Güneş’in kendisinden danışmanlık aldığını duyurmuştu. Demirtaş bu sefer ise oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun kendisinin kurduğu abonelik sistemine kayıt olduğunu açıkladı.

MERT YAZICIOĞLU​, ZEHRA GÜNEŞ​'İN İZİNDEN GİDİYOR 

Finans uzmanı Özgür Demirtaş daha önce Zehra Güneş'in de fotoğrafını paylaşıp, ünlü voleybolcunun yatırım için kendisinden destek aldığını paylaşmıştı. Demirtaş bu sefer ise oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun kendisine abone olduğunu söyleyerek, "Sevgili Mert Yazıcıoğlu da Abonem olmuş. Çok sevindim. Kendisini de Takip etmeyen kalmasın. Daha önce de yazmıştım, Sevgili Mert Yazıcıoğlu bence Türkiye'nin en önemli yükselen yıldızlarından biri. Kızıl Goncalar'daki Cüneyd performansı muazzam gerçekten. Fanı olduğum bir sanatçının abonem olmasına sevindim. Sanatçıların da abone olmasını önemsiyorum. Çünkü Büyük emekler ile kazandıklarını, Finansal Okur Yazarlık ile koruyup büyütmeleri önemli." dedi. 

Mert Yazıcıoğlu, Zehra Güneş’in yolunda! Yatırım dersi için Özgür Demirtaş’ın kapısını çaldı - 1. Resim

Mert Yazıcıoğlu, Zehra Güneş’in yolunda! Yatırım dersi için Özgür Demirtaş’ın kapısını çaldı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...