Tgrt Haber

Merve Boluğur evleniyor! Müzisyen Mert Aydın'a "evet" dedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2022 08:58 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 09:51
Merve Boluğur evleniyor! Müzisyen Mert Aydın'a "evet" dedi

Bir süredir müzisyen Mert Aydın ile beraber olan Merve Boluğur, Aydın'dan gelen evlenme teklifine “evet” cevabını verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, yüzüğüyle birlikte mutluluk pozu verdi.

Oyunculuk kariyerine ara veren oyuncu Merve Boluğur​, son zamanlarda eski eşi Murat Dalkılıç​ ile yaşadığı polemikle gündeme geldi. Sürekli eski eşi ile anılmaktan rahatsız olduğunu dile getiren oyuncu son olarak sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu.

MERVE BOLUĞUR "EVET" DEDİ

Merve Boluğur, dün akşam bir mekanda Mert Aydın​'dan evlenme teklifi​ aldı. Yüzüğüyle birlikte poz veren oyuncu "I said yes kocam" notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı kısa süre binlerce beğeni aldı.

Merve Boluğur evleniyor! Müzisyen Mert Aydın'a

MERT AYDIN KİMDİR?

6 Mart 1987 tarihinde doğan Mert Aydın, İstanbullu. Küçük yaştan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Aydın, Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl gibi isimlerle çalışma çalıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...