Tgrt Haber

Merve Boluğur mekanı terk etti! Yan masadan gelen ikram keyfini kaçırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
03 Eylül 2024 10:28 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 11:10
Merve Boluğur mekanı terk etti! Yan masadan gelen ikram keyfini kaçırdı

Son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur'un arkadaşıyla oturduğu mekanda yan masadan gönderilen ikram nedeniyle tadı kaçtı. Mekanı terk eden Merve Boluğur, muhabirlerin sorularını cevapsız bıraktı.

Son olarak İçimdeki Fırtına adlı yapımda rol alan Merve Boluğur​, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. Dün arkadaşıyla Bebek​'te görüntülenen Merve Boluğur, bir mekânda oturduğu sırada yan masadan gelen ikramlar nedeniyle rahatsızlık​ yaşadı.

İKRAM MERVE BOLUĞUR'UN KEYFİNİ KAÇIRDI 

Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın haberine göre ikram için teşekkür eden Boluğur, arkadaşıyla Bebek'te bir mekana giden Merve Boluğur'un yan masadan kendisine gönderilen ikram nedeniyle keyfi kaçtı. İkramlara teşekkür eden Merve Boluğur, kısa süre rahatsızlık duyarak mekanı terk etti. Hızlı adımlarla oradan uzaklaşan Merve Boluğur, muhabirlerin sorularına ise sessiz kaldı. 

Merve Boluğur mekanı terk etti! Yan masadan gelen ikram keyfini kaçırdı - 1. Resim

Merve Boluğur mekanı terk etti! Yan masadan gelen ikram keyfini kaçırdı - 2. Resim

Merve Boluğur mekanı terk etti! Yan masadan gelen ikram keyfini kaçırdı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...