Tgrt Haber

Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan şoke eden sözler! Yerden yere vurdu

03 Aralık 2022 11:15 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 13:01
Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan şoke eden sözler! Yerden yere vurdu

Geçtiğimiz günlerde boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın arasında sular durulmak bilmedi. Aydın, 53 gün evli kaldığı eski eşini yerden yere vurdu. Mert Aydın'ın ''Gereksiz insan'' sözlerine Merve Boluğur'dan ne cevap geleceği merak konusu oldu.

Evlilik​ kararları gibi evlilikleri de kısa süren Merve Boluğur​ ile DJ Mert Aydın​ arasında atışmalar devam ediyor. Boşanma​ kararlarıyla herkesi şoke eden, sadece 53 gün evli kalan ikili, anlaşmalı ve dost bir şekilde ayrılmayı başaramadı. Boşanmalarının ardından birbirleri hakkında açıklamalar yapmaktan çekinmeyen ikiliden Mert Aydın, son olarak Merve Boluğur hakkında sert konuştu.

''GEREKSİZ İNSAN''

Geçtiğimiz gün bir davete katılan Mert Aydın'a gazeteciler, Merve Boluğur ve kısa sürede biten evlilikleri hakkında sorular yöneltti. Aydın, Boluğur hakkında ağır sözler sarf etti:

"Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum." 

Merve Boluğur'un 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan şoke eden sözler! Yerden yere vurdu

Mert Aydın'ın 'Gereksiz insan' çıkışına Merve Boluğur'un ne cevap vereceği ise herkesin merak konusu haline geldi. 

MERVE BOLUĞUR İLE MERT AYDIN NEDEN BOŞANDI?

Merve Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde Fuat Paşa Yalısı'nda DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Eşiyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan ünlü ismin evliliğinde kriz yaşadığı ve baba evine döndüğü ileri sürüldü. 

Tüm bunların ardından Instagram hesabından açıklama yapan Boluğur, "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler" dedi.

Boşanacağını duyuran Boluğur, ilk olarak eşi Mert Aydın ile çekilen bütün fotoğraflarını kaldırdı. Sonrasında da düğününe saatler kala sosyal medya hesabına eklediği Aydın soyadını sildi.

Mert Aydın ise "Olmadı. Yürütemedik Merve'ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...