Tgrt Haber

Merve Boluğur’un boşanma sebebi belli oldu: “Ben sıkıntıya gelemem” diye rest çekti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2022 14:53 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 15:17
Merve Boluğur’un boşanma sebebi belli oldu: “Ben sıkıntıya gelemem” diye rest çekti!

Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın 40 gün süren evliliğinin bitmr sebebi ortaya çıktı. İddiaya göre Merve Boluğur eşi nikahtan sonra ameliyat olmak zorunda kalan Mert Aydın’a destek olmadı ve ameliyatlı halde balayına çıkmak için ısrar etti. Ayrıca Boluğur, hasta eşini bakmak yerine bakımı için kayınvalidesinin evine gönderdi.

Kısa süren beraberliklerinin ardından 2 Ekim’de dünya evine giren Merve Boluğur​ ve Mert Aydın​ çifti bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen davada tek celsede boşandı. "İyi günde kötü günde" vurgusu yapan Merve Boluğur, eşiyle nikah ertesi sorunlar çıkmaya başladı. İddiaya göre Boluğur “Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem. İstediğim vakit uyanırım ev işleriyle istediğim zaman ilgilenirim. Sıkıntıya gelemem üstüme gelme." dedi.

HASTA KOCASINI KAYINVALİDESİNE GÖNDERDİ

Mert Aydın'ın nikahtan sonra ameliyat oldu ancak istirahat döneminde Merve’den beklediği yardımı alamadı. Sunucu Müge Dağıstanlı konuşmasında "O süreçte eşine destek olamıyor. Daha evleneli 6 gün olmuşken Mert annesinin evine gitmeye karar veriyor. Mert’e annesi ve babası bakıyor ama Merve aileyle pozlar paylaşıyor. Hastalıkta sağlıkta deyip destek olmuyor. Sıkılıyor" dedi.

Mert Aydın’ın dikişleri bile alınmamışken iddialara göre Merve Boluğur,  “Çok sıkıldım, tatile gidelim” dedi. Sıkıntılı şekilde balayına çıkan çiftten Mert Aydın bu durumda oldukça rahatsız oluyor.

Merve Boluğur’un boşanma sebebi belli oldu: “Ben sıkıntıya gelemem” diye rest çekti!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...