Tgrt Haber

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta'dan veda paylaşımı

30 Mart 2022 09:38 - Güncelleme : 30 Mart 2022 09:52
Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta'dan veda paylaşımı

Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde izleyicisini üzen bir ayrılık yaşandı. Dizide MİT yöneticisi Mete Başkan’ı oynayan Mesut Akusta veda etti. Akusta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nı konula alan ‘Teşkilat’ dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini topladı. Kadrosunda birçok önemli ismi barındıran dizide tecrübeli oyuncu Mesut Akusta veda etti. Teşkilat’ta Mete Başkan karakterini oynayan Akusta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tüm ekip arkadaşlarına veda etti.

AKUSTA'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Diziye veda eden usta oyuncu, yaptığı paylaşımda "Başından sonuna kadar çok severek yer aldığım Teşkilat dizi projesinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum; dizimizin yaratıcıları yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'a yapım aşamasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, yönetmenlerimize, senaristlerimize, aynı seti paylaşmaktan heyecan duyduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bu çalışmamızı karşılıksız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta'dan veda paylaşımı

Dizinin diğer başrolü Deniz Baysal Yurtçu da Akusta'nın paylaşımına "Canım başkanım. Seni çok seviyorum Mesut abim. Tekrar tekrar çalışmak üzere" yorumunu yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...