Tgrt Haber

Mesut Özil İsrail'i sildi! Paylaşımına rekor beğeni

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
01 Ağustos 2024 09:06 - Güncelleme : 01 Ağustos 2024 09:21
Mesut Özil İsrail'i sildi! Paylaşımına rekor beğeni

Yıllarca Almanya Milli Takımı’nda forma giyen Mesut Özil’in İsrail paylaşımı sosyal medyayı salladı. Mesut Özil'in paylaşımı beğeni yağmuruna tutulurken, Almanya basını ise eleştiri yağdırdı.

Oyuncu Amine Gülşe ile evli olan Mesut Özil Sosyal medya hesabından yaptığı İsrail paylaşımı dikkat çekti. Harita paylaşan Mesut Özil, İsrail'in üzerine çarpı atınca dikkatleri üzerine çekti. 

MESUT ÖZİL, İSRAİL'E ÇARPI ATTI 

Sabah'ın haberine göre; Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mesut Özil haritada İsrail yazan kısma çarpı atarken altına “Filistin” yazdı. Mesut Özil'in paylaşımıma takipçilerinden beğeni yağarken, Almanya’da ise rahatsızlığını belirtti. 

Mesut Özil İsrail'i sildi! Paylaşımına rekor beğeni - 1. Resim

Almanya’nın en büyük gazetelerinden Bild, Mesut Özil’in paylaşımına, “Özil skandal paylaşımıyla şok etti. Dünya şampiyonu İsrail'in yok edilmesini istiyor” başlığını attı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dayan Dalyan 3 Ağustos 2024 08:38

Adamsın vesselam Mesut'um.

Sonraki Haber Yükleniyor...