Tgrt Haber

Metin Akpınar'dan sosyal medyayı sallayan Erdoğan itirafı: Bükemediğin bileği öpeceksin

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 May 2023 00:27 - Güncelleme : 25 May 2023 05:32

Türk sinemasının usta oyuncularından Metin Akpınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki itirafıyla sosyal medyaya damga vurdu. Deprem bölgesindeki vatandaşların Erdoğan'ı desteklemesini yorumlayan Akpınar, "Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok" dedi.

Türk sinema ve tiyatro dünyasının efsane sanatçılarından Metin Akpınar​, pazar günü yapılacak ikinci tur seçimleri öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kafa TV'ye konuşan Akpınar, Erdoğan​ itirafıyla dikkat çekti.

Metin Akpınar, 14 Mayıs'ta gerçekleşen milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baba metaforunun en net Erdoğan'da görüldüğünü belirten Akpınar "Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu" dedi.

'BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN'

6 Şubat'ta Kahramanmaraş​ merkezli meydana gelen depremlere rağmen bölgeden Cumhur İttifakı'na büyük destek çıkmasını değerlendiren Akpınar şöyle konuştu:

"11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal. Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...