Tgrt Haber

Metin Akpınar’ın diğer kızı da konuştu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Ankara Masası
23 Ekim 2023 16:10 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 16:10
Metin Akpınar’ın diğer kızı da konuştu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

35 yıl sonra baba olduğunu öğrenen oyuncu Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu da ilk kez konuştu. Biyolojik anne ve babasına kızgın olduğunu dile getiren Sevgi Nebioğlu gözyaşlarını tutamadı.

Hiç çocuğu olmadığı bilinen 82 yaşındaki Metin Akpınar’ın Duygu ve Sevgi adında iki kızı olduğu ortaya çıktı. DNA testi​ sonucunun ardından açıklama yapan Akpınar hem eşinden hem 2 kızından özür dilemişti. Sevgi Nebioğlu, ilk kez babası ve annesi hakkında konuştu.

"ANNEMİZ İKİ AYLIKKEN BİZİ BIRAKMIŞ "

İkizi Duygu Nebioğlu’ndan sonra ilk kez konuşan Sevgi Katkıcı annesinin 2 aylıkken çocuklarını başkasına verdiğini dile getirdi. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Sevgi, "Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar dedim. İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana 'Ben senin annenim' dedi. Hayır sen benim annem değilsin cevabını verdim. Neden bıraktın dedim? ve hiçbir açıklama yapmadı. Metin Bey'e de sordum, bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız dedim. Metin Bey inkar etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü" dedi.

Metin Akpınar’ın diğer kızı da konuştu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

"AKPINAR OLARAK ANILMAK İSTEMİYORUM"

2 çocuğu bulunan Sevgi Nebioğlu, Metin Akpınar’ın kendisini ve torunlarını kabullenmediğini de dile getirirken Sevgi Nebioğlu, annesiyle de görüşmediğini belirtti. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sevgi, "Anne olamamış. Annemiz olmayı becerememiş. İki aylık bir çocuk sokağa atılır mı? Terk etmedir bu. Ne arayıp ne sormuş. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar​ bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı. Nüfusuna geçmedik. Özdener babamın nüfusundayız. Ben de Nebioğlu olarak kalacağım. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapıp kıymet verseydi belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz." sözlerine yer verdi.

 

Kaynak: Ankara Masası

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...