Tgrt Haber

Metin Şentürk'ün evi icra yoluyla satışa çıkarılacak!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
10 Temmuz 2024 14:24 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 14:26
Metin Şentürk'ün evi icra yoluyla satışa çıkarılacak!

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk’ün lüks villası eski eşi Fulya Kalkavan’ın alacaklı olması sebebiyle icradan satışa çıkarılıyor. Villanın belirlenen muhammen bedelinin ise 62 milyon TL olduğu belirtildi.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün Emirgan​'daki lüks villası eski eşi Fulya Kalkavan'ın alacaklı olması nedeniyle satışa çıkacak. Villanın belirlenen muhammen bedeli 62 milyon TL  olarak açıklanırken, yapılacak olan satış​ iki gün sonra gerçekleştirilecek. 

METİN ŞENTÜRK'ÜN İCRADAN EVİ SATILIYOR 

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, 2014 yılında Fulya Kalkavan ile boşanan Metin Şentürk'ün Emirgan'daki villası satışa çıkacak. İki ismin boşanma sürecinde mahkeme, Şentürk'e 150 bin lira tazminat ve aylık 5 bin lira yoksulluk nafakası ödenmesine hükmetmişti. Olay sonrası mahkeme Şentürk'ün 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağını 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte eski eşine ödemesine hükmetti. Alacaklarını tahsil edemeyen Kalkavan, Şentürk'e haciz işlemi başlattı. 

Metin Şentürk'ün evi icra yoluyla satışa çıkarılacak - 1. Resim

VİLLANIN BEDELİ DUDAK UÇUKLATTI 

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Müdürlüğü, Sarıyer ilçesi Mirgün mahallesindeki 621 ada, 99 parselde bulunan ve 502 metrekare alana sahip villa​ için 62 milyon TL muhammen bedel belirledi. Villa, 11 Temmuz 2024 tarihinde açık artırma usulüyle satışa sunulacak ve ihale başlangıç fiyatı 31 milyon 25 bin TL olarak belirlendi.

Metin Şentürk'ün evi icra yoluyla satışa çıkarılacak - 2. Resim



Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...