Tgrt Haber

Metin Tekin’in güldüren şöhret esprisi: Sadakatsiz Selçuk'un babası oldum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Kasım 2023 10:04 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 10:04
Metin Tekin’in güldüren şöhret esprisi: Sadakatsiz Selçuk'un babası oldum

Eski futbolcu Metin Tekin, Şevval Sam evliliğinden dünyaya gelen oğlu Taro Emir Tekin’in kendi şöhretini geçtiğini esprili dille anlattı. Tekin, 'Sadakatsiz Selçuk'un babası' olarak tanındığını söyleyen eski futbolcu, "Bizim tüm kariyer gitti" diyerek espri yaptı.

Şu sıralar Yalı Çapkını​ dizisinde rol alan oğlu Taro Emir Tekin​ ile ilgili konuşan Metin Tekin, oğlunun şöhretinin kendi şöhretini geçtiğini söyleyerek, bir çocuğun kendisini tanımadığını ve babasının “Sadakatsiz Selçuk’un babası’ olarak tanıttığını dile getirdi.

"SADAKATSİZ SELÇUK'UN BABASI OLDUM"

Sadakatsiz'de oynadığı dönemde herkes tarafından "Selçuk" olarak anılmaya başlayan Taro Emir, şuanda Yalı Çapkını dizisinde rol alıyor. Annesi hem oyuncu hem şarkıcı olan Taro Emir Tekin'in babası ise Türkiye’nin önemli futbolcularından Metin Tekin. Beşiktaş’ta bir dönem kaptanlık yapan Metin Tekin, katıldığı youtube kanalında, oğlu Taro Emir Tekin’in kendi şöhretini geçtiğini belirterek, “Sadakatsiz dizisinde oynuyordu. Bodrum’a gittik. 6 hanımefendi Taro ile fotoğraf çekildi. Ben lobide köşede oturdum. Fenerbahçe’de yürüyordum. Trafik sıkışıktı. Biri arabanın içinden ‘Beşiktaşlı kaptan merhaba’ diye bana bağırdı. Arka koltukta oturan çocuğu ‘Baba bu kim’ dedi. Babası şu cevabı verdi: ‘Sadakatsiz Selçuk’un babası.’ Bizim Beşiktaş​, spor yorumculuğu, milli takım hepsi gitti. Sadakatsiz Selçuk’un babası olduk. “ sözleriyle izleyicileri güldürdü.

Metin Tekin’in güldüren şöhret esprisi: Sadakatsiz Selçuk'un babası oldum

"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Oğlunun kendi şöhretini geçmesinden gurur duyduğunu belirten Metin Tekin, “Ama büyük bir keyiftir. Bana göre dünyanın en yakışıklı, en iyi oyuncusu şeklinde bakmıyorum. Sadece ona sevgiyle bakabiliyorum.” dedi.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...