Tgrt Haber

Metin Uca için kritik 72 saat! Operasyona alınıp entübe edildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Kasım 2023 12:19 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 12:25
Metin Uca için kritik 72 saat! Operasyona alınıp entübe edildi

Trafik kazası geçiren Metin Uca, günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra “Hızla iyileşiyorum” sözleriyle paylaşım yapmasına rağmen apar topar operasyona alınıp entübe edildi.

Araç kullanırken bilinç kaybı yaşayan ve ağaca çarparak durabilen Metin Uca​, günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşmuş ve sosyal medya hesabından iyi olduğunu da belirtmişti. Taburcu olması beklenen Uca, fenalaşınca entübe​ edildi.

METİN UCA İÇİN KRİTİK 72 SAAT

Sosyal medya hesabından sağlık durumunun iyi gittiğini belirten sunucu Metin Uca’nın taburcu olması beklenirken, acil operasyona alındı. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edilen Uca'nın son sağlık durumu​ ile ilgili,  "Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca'nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; umudu kaybetmemek. Umudu kaybetmeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Metin Uca için kritik 72 saat! Operasyona alınıp entübe edildi

METİN UCA "HIZLA İYİLEŞİYORUM" DEMİŞTİ 

Günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra sosyal medya hesabından aylar sonra paylaşım yapan Metin Uca, sağlığının günden güne daha iyi gittiğini belirterek,  "Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" dedi.

Sağlığına kavuşan Metin Uca'nın paylaşımına, Selçuk Yöntem, Ayşegül Aldinç ve Cem Davran gibi isimler iyi dileklerini eklemeyi ihmal etmedi. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...