Tgrt Haber

Mezardaki Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olur? Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Eylül 2024 11:59 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 12:36
Mezardaki Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olur? Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir açıkladı

Münevver Karabulut’u öldüren ve tutuklu olduğu cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verildi. TGRT Haber’e bağlanan ve Yasemin Bozkurt ile İlker Koç’un sorularını cevaplayan ailenin avukatı Rezan Epözdemir, “Mezarlıktan Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olur? sorusuna “Tarihin en büyük skandalı olur” dedi.

TGRT Haber​'de yayınlanan Bilmedikleriniz programında Münevver Garipoğlu'nu öldüren Cem Garipoğlu​ konusu işlendi. Karabulut ailesi canlı yayına bağlanarak Yasemin Bozkurt ve İlker Koç’un sorularını cevapladı. Cem Garipoğlu'nun mezarının 3-4 güne açılacağını belirten Rezan Epözdemir, sonuçların ise 10 gün içinde çıkacağını belirtti. 

MEZARDAKİ CEM GARİPOĞLU ÇIKMAZSA NE OLUR?

Mezarın açılmasının ardından iki sonuçta da ne olacağını anlatan Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir, "Mezarın kendisi alınıp cesedin tamamı götürülecek. Bütüncül bir akademik inceleme yapılacak. Ceset yeniden mezarlığa defnedilecek. DNA üzerinden eşleşme yapılmayacak. Ali tıp kurumunda inceleme yapılacak. 3 - 4 gün içerisinde bu işlem yapılacaktır. Eğer Cem Garipoğlu çıkarsa kamu vicdanı rahatlamış olacak. Aksi sonuç çıkarsa tarihin en büyük skandalı olur. Ceza İnfaz Kurum'ları, otopside görev alan ve tüm bu süreçte görev alan tüm kamu kurumu görevlileri tutuklanır. Kırımız bülten kararı çıkarılır." dedi.

Mezardaki Cem Garipoğlu çıkmazsa ne olur? Karabulut ailesinin avukatı açıkladı - 1. Resim

Cem Garipoğlu'nun mezarının 3-4 güne kadar açılmasını beklediklerini belirten Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, TGRT Haber'in canlı yayınında 10 gün içinde de sonucun çıkmasını beklediklerini belirtti. Kameranın da süreçte kayıt alacağını belirten Epözdemir, ailenin ve kamu vicdanının rahatlaması için sonucu beklediklerini açıkladı. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Leyla27 Eylül 2024 12:18

Bu adamın mezarının açılması çok garip geldi bana tarihin en büyük skandalı diyebilmek de aşırı bir tepki gibi sanki daha başka çözümler olabilirdi

Sonraki Haber Yükleniyor...