Tgrt Haber

Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi suskunluğunu bozdu: Kolyemi satarak bu işe girdik

05 Nisan 2022 12:06 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 09:42
Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi suskunluğunu bozdu: Kolyemi satarak bu işe girdik

Taksim’de tezgahta midye satarak 7 yaşında çalışmaya başlayan ve şimdilerde dünyaya açılan ‘Midyeci Ahmet’in, Beşiktaş şubesi hakkında yaptığı duyuru sonrası boşandığı eşinden çok çarpıcı açıklamalar geldi.

İstanbul Taksim meydanında 7 yaşındayken tezgahta midye satarak başlayan ve şimdilerde Türkiye'de ve yurt dışında şubeler açan 'Midyeci Ahmet'özel hayatıyla gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda eşi Deniz Çelebi ile boşanan ve Beşiktaş’taki şubesini eşine bırakan Ahmet Çiçek, en son yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya paylaşımında, Beşiktaş’taki şubeyle hiçbir şekilde bir bağ kalmadığını belirten Çiçek, Şu an var olan 'Midyeci Ahmet' tabelası en kısa sürede indirilecek olup, kurumsal tüm bağımızın kalmaması sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

"KOLYEMİ SATARAK BU İŞE GİRDİK"

Çiçek’in bu açıklamalarından sonra eşi Deniz Çelebi, sosyal medyadan suskunluğunu bozdu. ‘Midyeci Ahmet’ markasına ilk günden beri emek verdiğini belirten Çelebi, “Bu marka benim kolyem satılarak oluşturuldu” dedi.

Çelebi açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

“Bugün geldiğimiz noktada, gayet medeni bir şekilde boşanırken, Beşiktaş merkez şubeyi bana verdi. Ama ben ve çocuklarım bugün mağdur ediliyoruz. Geldiğimiz noktada bana ve çocuklarıma verdiği şubeyi bugün elimden almaya çalışıyor.

"ANTİ PROPAGANDA YAPIYOR"

Anti propagandasını yapıyor Çünkü benim bir kadın olarak ayakta durmaya çalışmamı istemiyor. Ben iki çocuğumla mağdur ediliyorum. Çok emeğim var. Markayı ben ayakta tuttum. Bugün mağdur ediliyorum. Bütün midyeleri ben yaptım. Ben satışa sundum. Ben vicdan diyorum.

Zaten bütün lezzeti benim elimden geçti Burayı ayakta tutmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Herkesin Ahmet'in gerçek yüzü görmesini istiyorum. Biz çok medeni ayrıldık. Dokuzuncu gününde karşıma şube açıldı. Bugün de beni kapattırmaya çalışıyor”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...