Tgrt Haber

Milletvekili aday adayı olduğu söylenen oyuncu o partiye sadece üye olduğunu açıkladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 12:03 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 12:34
Milletvekili aday adayı olduğu söylenen oyuncu o partiye sadece üye olduğunu açıkladı!

Güldür Güldür Show'la yıldızı patlayan başarılı oyuncu Aslı İnandık, hakkında çıkan “Milletvekili adayı oldu” iddialarına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “milletvekili adayı değilim, sadece üye oldum” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için birçok ünlü isim görüşlerini yansıtan partilerden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kervana son katılan isimlerden biri ise oyuncu Aslı İnandık oldu. Güldür Güldür Show’la öne çıkan oyuncu Aslı İnandık, herhangi bir partiden aday aday olmadığını, yalnızca gönül verdiği Türkiye İşçi Partisi’ne üye olduğunu açıkladı.

Milletvekili aday adayı olduğu söylenen oyuncu o partiye sadece üye olduğunu açıkladı!

"MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEĞİLİM"

Güldür Güldür Show​'daki performansıyla alkış toplayan oyuncu Aslı İnandık, hakkında çıkan "Milletvekili aday adayı oldu" haberlerini yalanlayan açıklama yaptı. İnandık daha sonra Türkiye İşçi Partisi​'ne üye olduğunu şu sözlerle duyurdu; "Merhaba bazı haber sitelerinde dünden beri hakkımda çıkan yanlış bir haberi düzeltmek isterim; Ben milletvekili adayı değilim, Türkiye İşçi Partisi'ne yalnızca üye oldum. Tıpkı on binlerce farklı meslek grubundan vatandaş gibi. TİP'in yanındayım. Milletvekili adayı değilim. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...