Tgrt Haber

Milli kaleci Fevzi'nin anne acısı

06 Ağustos 2015 17:47
Milli kaleci Fevzi'nin anne acısı

Kazada yanan kişinin Beşiktaş'ın eski milli kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesine ait olup, olmadığının DNA testi ile anlaşılacak.

Acı haberi İstanbul'da alan eski milli kaleci Fevzi Tuncay, dün gece Muğla'ya geldi. Bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na giden Tuncay, ölen kişinin kesin olarak annesi olup, olmadığının tespiti için DNA testi yapılmak üzere kan verdi.Test sonuçlarının 3-4 gün içinde açıklanması beklenirken, cenazenin yarın öğlende merkez ilçe Menteşe'deki Kurşunlu Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.Ölen kişinin annesi olduğundan emin olduklarını belirten Fevzi Tuncay, "Yine de prosedürün tamamlanması için DNA testi yapılacak. Annemin, Menteşe'ye 45 kilometre uzaklıktaki Dokuzçam Mahallesi'nde bir aileye düğün hediyesi verdiğini öğrendik. Buradan dönerken kaza olmuş" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...