Tgrt Haber

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’den Acun’u kızdıracak hamle!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 09:54 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 10:35
Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’den Acun’u kızdıracak hamle!

Acun ılıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süredir beraber olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa Ilıcalı’nın adını vücuduna dövme yaptırarak poz verdi.

Şeyma Subaşı​, evlilik teklifi aldığı ve bir süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi​ ile düğün hazırlığı yaparken ayrılmış, kısa bir süre sonra ise barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir poz paylaşan milyarder Mohammed Alsaloussi’nin omzundaki bir ayrıntı gözden kaçmadı. Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı ve kızı Melisa Ilıcalı’nın adını sağ omzuna kazıttığı görüldü.

ŞEYMA, MELİSA VE SONSUZLUK DÖVMESİ YAPTIRDI

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen çift, sıklıkla eleştirilerin hedefi oluyor. Meedo, son olarak Subaşı'na aşkını göstermek için hem Şeyma Subaşı'nın hem de onun Acun Ilıcalı​ ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Melisa'nın adını vücuduna yazdırdı. 32 yaşındaki milyarden omzuna "Şeyma, Melisa" dövmesi yaptırdı ve dövmesine bir de sonsuzluk emojisi eklettirdi. Mısırlı iş insanının bu hamlesine Acun Ilıcalı'dan nasıl bir tepki geleceği ise merak konusu oldu. Düğün arifesinden dönen çiftin, yakınlarda nikah masasına oturması bekleniyor.

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’den Acun’u kızdıracak hamle!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...