Tgrt Haber

Miras yüzünde araları açılmıştı! İbrahim Tatlıses kızını tek kalemde sildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 16:25 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 16:25
Miras yüzünde araları açılmıştı! İbrahim Tatlıses kızını tek kalemde sildi

Miras yüzünden daha önce arası açılan İbrahim Tatlıses'in bir süre küs kalıp barıştığı kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile arasının tekrar bozulduğu iddia edildi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses​ (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak​'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten iki ismin tekrar arası açıldı. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’i takipten çıkarması iddiaları daha da güçlendirdi.

İBRAHİM TATLISES, KIZINI TAKİPTEN ÇIKTI 

Daha önce miras​ sebebiyle arası açılan baba-kız, problemleri çözmüş ve birlikte poz dahi vermişti. İbrahim Tatlıses’in kızını sosyal medyada takip etmeyi bırakması, aralarının açık olduğu iddialarını güçlendirdi.

Miras yüzünde araları açılmıştı! İbrahim Tatlıses kızını tek kalemde sildi

MİRAS YÜZÜNDEN ARALARI AÇILMIŞTI 

İbrahim Tatlıses, 2020 yılında Kuşadası​'ndaki sitesinden çocuklarına birer daire vereceğini açıklamıştı. İbo'nun Dilan Çıtak dışında bütün çocuklarına ev vermesi, baba kız arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Dilan Çıtak, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, "Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım, parayla ilgili değil. 'Çocuklara Kuşadası'ndan ev verilecek' dendi, herkese verildi ama bana verilmedi" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...