Tgrt Haber

Miss Turkey birincisi kim oldu? Nursena Say kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2022 güzelleri!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2022 09:00 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 09:24
Miss Turkey birincisi kim oldu? Nursena Say kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2022 güzelleri!

Dün akşam düzenlenen Miss Turkey 2022 yarışmasının birinci, ikinci ve üçüncüsü belli oldu. 100 kişinin başvurduğu yarışmada 20 kişi finalist olarak yarışmaya devam etti. jüri üyeleri arasında eski Türkiye güzelleri Demet Şener ve Pınar Altuğ gibi isimlerde vardı. Peki, Miss Turkey yarışmasının birincisi kim oldu? Nursena Say kimdir, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 isimleri!

Miss Türkey güzellik yarışması organizasyonudur. Uzun yıllardır devam eden yarışmada birçok eski Türkiye güzeli jüri olarak dün akşam gerçekleşen yarışmada jüri üyesi olarak yer aldı. Miss Turkey​ sunuculuğunu ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda Berfu Yenenler​ üstlendi. Peki, Miss Turkey birincisi kim oldu? Nursena Say instagram hesabı nedir? 

MISS TURKEY BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Dün akşam gerçekleşen Miss Turkey 2022 yarışmasının birincisine tacını geçtiğimiz yılın birincisi Dilara Korkmaz verdi. 20 finalistin yarıştığı yarışmada 19 numarayla yarışan Nursena Say Türkiye'nin en güzel kızı seçildi.

Miss Turkey birincisi kim oldu? Nursena Say kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2022 güzelleri!

NURSENA SAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Bu yılki Miss Turkey yarışmasının jüri koltuğunda Demet Şener​, Prof. Dr. Onur Erol, Pınar Altuğ Atacan, Neslişah Yılmaz, Sultan Tepe ve Gürhan Sayar yer aldı. Miss Turkey yarışmasının bu yılki güzeli Nursena Say oldu. Nursena Say, 24 yaşındadır. 1.80 boyutunda olan Say, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezunu. 1 sene kadar mimarlık alanında çalıştığını söyleyen Nursena Say, rol modelinin de Azra Akın olduğunu dile getirdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...