Tgrt Haber

Miss Turkey güzeline şiddet: Yumruklandı, eve kilitlendi! 1,5 yaşındaki kızını bile dövdüler

15 Nisan 2022 10:09 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 14:58
Miss Turkey 2014'te tacın sahibi Amine Gülşe olurken Dilan Çiçek Deniz ikinci, Aybüke Pusat üçüncü, Gizem Koçak ise dördüncü oldu.

Miss Turkey yarışmasında 2014 yılında katılan ve Türkiye güzeli seçilen Gizem Koçak, hakaret, şiddet ve tehdide maruz kaldığını iddia etti. Çocuğuyla birlikte gittiği arkadaşının evinde dehşeti yaşadığını ve 1,5 yaşındaki kızının dahi yumruklandığını öne süren Koçak, savcılığa giderek arkadaşından şikayetçi oldu.

Miss Turkey 2014'te tacın sahibi Amine Gülşe olurken Dilan Çiçek Deniz ikinci, Aybüke Pusat üçüncü, Gizem Koçak ise dördüncü oldu.

2014 Miss Turkey güzeli Gizem Koçak, 1,5 yaşındaki kızı ile birlikte gittiği arkadaşının evinde tehdit, hakaret ve tehditlere maruz kaldığını belirterek şikayetçi oldu. Geçtiğimiz yılın 18 Mayıs’ında yaşandığı iddia edilen olayda, arkadaşının kendisini darp etmekle yetinmeyip eve kilitlediğini öne süren Koçak, kurtulur kurtulmaz kendisinin yanı sıra kızının da darp edildiği iddiasıyla karakola koştu. Savcılığın olaya ilişkin soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

KURTULUR KURTULMAZ KARAKOLA KOŞTU

2014 Miss Turkey güzeli Gizem Koçak'ın, 1,5 yaşındaki kızıyla gittiği arkadaşının evinde hakaret ve tehditlere maruz kaldığı ortaya çıktı. Geçen yıl 18 Mayıs'ta yaşanan tartışma sırasında aldığı darbelerle dayak yiyen ünlü model, arkadaşının kapıyı kilitlemesiyle bir de eve hapsedildi. Öfkeli arkadaşının evinden kurutulan model, kızının da darp edildiğini belirterek karakola koştu. Savcılık soruşturma başlattı. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Miss Turkey güzeline şiddet: Yumruklandı, eve kilitlendi! 1,5 yaşındaki kızını bile dövdüler

HAKARET, TEHDİT, ŞİDDET…

Sabah’ın haberine göre, kızıyla birlikte arkadaşının evine giden Koçak, biraz konuştuktan sonra alkol aldı. Bir süre sonra alkolün etkisiyle tartışmaya başlayan ikili, iddiaya göre birbirlerine tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf etti. Kısa süre sonra arbedeye dönen tartışmada, yine iddiaya göre arkadaşı tarafından yumruklarla darp edilen ünlü model bir de eve hapsedildi. Kapıyı kilitleyerek Gizem'in evden çıkmasına engel olan Ayşegül K.'nin yumrukları yine iddiaya göre Gizem'in küçük kızına da isabet etti.

“ASIL DARP EDİLEN BENİM”

Ayşegül K.'nin erkek arkadaşı Ömer'in eve gelmesiyle daireden ayrılan ünlü model karakola gidip durumu anlatarak şikayetçi oldu. Arkadaşıyla yaşadığı olaylı gecede darp edilerek hürriyetinin kısıtlandığını öne süren Koçak'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan olayların odağındaki arkadaş, Gizem'le tartıştıklarını kabul ederek "Alkol alıyorduk, bir süre sonra aramızda tartışma çıktı, evi dağıtıp eşyalarımı kırmaya başladı, çok sinirliydi, beni dövmeye çalıştı, erkek arkadaşım geldiğinde kurtulabildim. Asıl darp edilen benim." Diyerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...