Tgrt Haber

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu'dan iddialı paylaşım geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
13 Eylül 2024 10:09 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 10:11
Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu'dan iddialı paylaşım geldi

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen olurken, sosyal medya ikiye bölündü. İdil Bilgen'e eleştiri yağarken, Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu, yarışmanın en çok konuşulan ismi oldu.

Miss Turkey​ 2024 birincisi Haliç’te yapılan bir organizasyon ile belli oldu. Son 20’ye kalan kraliçe adaylarından Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen​ oldu. İdil Bilgen kadar konuşulan bir isim de İpek Kuşçu oldu. İpek Kuşçu, ilk 20'ye giremese de yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

MISS TURKEY'DE ilk 20'YE GİREMEDİ AMA HERKES ONU KONUŞUYOR 

Bu yıl Miss Turkey yarışmasının birincisi İdil Bilgin olurken, sosyal medya ilk 20'ye dahi giremeyen İpek Kuşçu'yu konuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İpek Kuşçu, 2025 yılında tekrar yarışmaya katılmak istediğini belirtti. Kuşçu, "Bu yıl ilk 20'ye giremedim ama seneye daha iyi hazırlanıp tekrar deneyeceğim" ifadelerini kullandı.

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu iddialı konuştu - 1. Resim

Kendi hakkında bilgiler paylaşan İpek Kuşçu, 1.80 boyunda ve 56 kilo olduğunu belirtti. Sadece burnumda estetik var” diyen İpek Kuşçu, kendini tanıttığı bir yazı paylaştı.  

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu iddialı konuştu - 2. Resim

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu iddialı konuştu - 3. Resim

Miss Turkey'de ilk 20'ye giremedi ama en çok o konuşuldu! İpek Kuşçu iddialı konuştu - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Eylül 2024 15:05

Yarışma böyle olunca reytingler iyi oluyor galiba ama insanlar niye bu kadar kızıyor anlamıyorum sanki herkesin zevki aynı olmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...