Tgrt Haber

Mourinho Acun Ilıcalı'nın düğününde "Param yok" çıkışıyla dikkat çekti

Editör: Banu İriç / Kaynak: Magazin Burada
05 Eylül 2024 03:27 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 03:50

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katılan Fenerbahçe'nin teknik adamı Mourinho düğün çıkışı görüntülendi. Magazin dünyasında gözlerin üzerinde olduğu yılın düğününde Mourinho kendisine sorulan soruya "Param yok" şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe​'nin uzun uğraşlar sonucu imzayı attırarak Süper Lig​'e getirdiği Portekizli teknik direktör Jose Mourinho​, takımın asbaşkanı Acun Ilıcalı​'nın düğününe katıldı. Düğün çıkışı sokak satıcıları tarafından abluka altına alınan Mourinho çiçek satmaya çalışanlara "Param yok" diyerek yanıt verdi. Bu görüntüler sosyal medyada dikkat çekti.

Mourinho Acun Ilıcalı'nın düğününde

Yılın düğünü olarak nitelendirilen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın nikahı Esma Sultan Yalısı'nda kıyıldı. Fenerbahçe'nin asbaşkanı olan Ilıcalı'nın bu özel gününe takımın yönetiminden ve teknik heyetinden çok sayıda davetli de katıldı. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Mourinho oldu. Düğünden çıkarken hızlı hareketleriyle görüntülenen Mourinho'nun çiçekçiye para vermemek için bulduğu cevapla da konuşuldu. "Çiçek alır mısın?" diyerek satış yapmaya çalışan çocuğa dikkat kesilen teknik adam, "Param yok" diyerek uzaklaştı.

Mourinho Acun Ilıcalı'nın düğününde

Kaynak: Magazin Burada
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...