Tgrt Haber

63 yaşındaki Muazzez Ersoy son haliyle görenleri hayrete düşürdü: “Genç kızlara taş çıkartıyor”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 10:20 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 11:56
63 yaşındaki Muazzez Ersoy son haliyle görenleri hayrete düşürdü: “Genç kızlara taş çıkartıyor”

Nostalji Kraliçesi olarak tanınan ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, şarkılarıyla ve sesiyle sevenlerini kendisine hayran bırakıyor. Daha çok işiyle ve sanatıyla gündeme gelmeyi tercih eden Ersoy, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı seviyor. Ersoy’un sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraflar ise herkesi şaşırttı.

63 yaşındaki Türk Sanat Müziği​'nin Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy hem sesiyle hem fiziğiyle yılların meydanında okuyor. Gerçek ismi Hatice Yıldız Levent olan ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarla yedilerinden tam olarak alınmadı. Ersoy'un hayranları “Adeta genç kızlara taş çıkarıyorsun, 20'likler yanından geçemez” yorumlarında bulundu.

“YAŞLANDIKÇA GENÇLEŞİYOR”

Yazı gruplarının mayolu paylaşımlarıyla da sahip oldukların söz yürüten ünlü sanatçı, sosyal medyadaki son görüntüsüyle gündem oldu. Ersoy'un paylaşımında makyajsız olduğu gözlerden kaçmadı. 63 yaşındaki Muazzez Ersoy'a sosyal medya takipçileri “20'lik genç kız gibisiniz” yorumlarında bulundu. Muazzez Ersoy'un bazı estetik müdahaleler muayenelerinde ise dikkatlerden kaçmadı.

63 yaşındaki Muazzez Ersoy son haliyle görenleri hayrete düşürdü: “Genç kızlara taş çıkartıyor”

MUAZZEZ ERSOY KİMDİR?

1958 yılında İstanbul Kasımpaşa'da dünyaya gelen Muazzez Ersoy'un gerçek ismi Hatice Yıldız Levent'tir. Çocukluğu ve gençlik yılları Kasımpaşa'da geçti. babası Yaşar Levent, dolmuş şoförüydü. Annesi Fatma Hanım ise Cibali Tekel Tütün Fabrikası'nda çalışırdı. Ortaokulu bitirdikten sonra eğitimimi müzik dersleri alarak sürdürmeye devam ediyor. İrfan Özbakır ve Baki Duyarlar gibi değerli hocalardan musiki dersleri aldı. İlk olarak 1982 yılında İstanbul Pembe Köşk Gazinosu'nda assolist olarak sahneye çıktı. 1989 yılında TRT Ankara Radyosu Şeflerinden Cahit Ünyaylar ile çalışmaya başladı. TC Kültür Bakanlığı Devlet Korosu Solisti olarak üç yıl görev yaptı. 1991 yılında “Seven Olmaz ki” adındaki ilk albümünü yaptı. 1995 yılında Nostalji Serisi albümlerinden birincisi “Nostalji 1” piyasaya çıktı. Gördüğü büyük ilgi üzerine 1996 yılında “Nostalji 2”, 1997 yılında ise “Nostalji 3” albümlerini çıkarttı. 1998 yılında bir ilke imza atıldı, “Nostalji 4-5-6” aynı anda piyasaya çıktı. Ve böyle devam etti. 1998 yılında Devlet sanatçısı oldu. 2005 yılında da Birleşmiş Milletler mülteciler yüksek komiserliği tarafından iyi niyetli elçisi ünvanı alan 9 içerikli biri olmuştur.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...