Tgrt Haber

Mucize'nin yıldızı Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 16:18 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 16:42
Mucize'nin yıldızı Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu

Mucize filmindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile boşanmasını evlilik cüzdanını yırtarak duyurdu.

Haziran 2022'de Taner Ataş ile evlenen oyuncu​ Seda Tosun, kısa süre önce doğum yaptı. Sosyal medya hesabından evliliğinde mutsuz olduğunu dile getiren oyuncu, boşanma​ haberini evlilik cüzdanını yırtarak duyurdu.

OYUNCU SEDA TOSUN BOŞANDIĞINI DUYURDU

'Mucize' filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun, Bozo lakaplı sosyal medya fenomeni Taner Ataş'tan boşandı. Yayınladığı videoyla boşandığını duyuran oyuncu, nikah cüzdanını yırtarak, "Ben başardım! Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rencide edilmeye, rezilliklere son! Kızım mutlu büyüyecek inşallah. Çok iftiraya maruz kaldım, anlaşmalı boşanabilmek için sustum. Yanımda olduğunuz için teşekkürler" dedi.

Mucize'nin yıldızı Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu

SEDA TOSUN KİMDİR?

1990 yılı İstanbul doğumlu Seda Tosun, ilk oyunculuk deneyimini Balayı isimli filmle yaptı. Tosun asıl çıkışını 2015 yapımı Mucize filmiyle yakaladı. 2022 yılında 2. Evliliğini Taner Ataş ile yapan Tosun, geçtiğimiz aylarda ilk bebeğini dünyaya getirdi. Çift, dün anlaşmalı olarak boşandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...