Tgrt Haber

Müge Anlı’dan programda sert sözler: Kimse evime gelip kocamla TikTok çekmesin!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2022 09:50 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 10:32
Müge Anlı’dan programda sert sözler: Kimse evime gelip kocamla TikTok çekmesin!

Geçtiğimiz haziran ayında İstanbul Asayiş Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, eylül ayında Tatlı Sert programının yeni sezon yayınlarına başladı. Sezona dikkat çekici konuklar ve konularla giriş yapan Anlı’nın dünkü yayınında, bir çift arasında TikTok'la ilgili bir aldatma olayının yaşanmasının ardından ünlü sunucu, "Kimse benim evime gelip kocamla böyle TikTok'lar çekmesin. Hiç tavsiye etmem" dedi.

Gündüz kuşağının çok izlenen programı Tatlı Sert​, konuları ve konuklarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Müge Anlı’nın olaylara verdiği tepkiler ve açıklamalarıyla öne çıkan programda dün yine sıra dışı anlar yaşandı. Ünlü sunucu Müge Anlı​, programda yaşanan olaya istinaden özel hayatıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Müge Anlı’dan programda sert sözler: Kimse evime gelip kocamla TikTok çekmesin!

“KİMSE BENİM EVİME GELİP KOCAMLA BÖYLE TİKTOK​'LAR ÇEKMESİN”

Programına katılan Doğukan ve Melisa​ isimli çiftin yaşadıklarını konu alan Müge Anlı, kızgınlığını gizleyemedi. Programda eşinin kendisini aldattığını iddia eden Melisa isimli kadın TikTok'taki görüntülerden sonra evliliğini bitirdi. Kendini savunan adama "Kimse benim evime gelip kocamla böyle TikTok'lar çekmesin. Hiç tavsiye etmem" diyen Müge Anlı'nın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı TikTok videosunu gördükten sonra "Ben hiç kabul etmem" deyip Doğukan isimli adama tepki gösterdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...