Tgrt Haber

Müge Anlı Selim Yalçınkaya kimdir? Selim Yalçınkaya'nın katili kim? Derya-Selim Yalçınkaya olayı son gelişmeleri!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Kasım 2022 08:21 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 10:59
Müge Anlı Selim Yalçınkaya kimdir? Selim Yalçınkaya'nın katili kim? Derya-Selim Yalçınkaya olayı son gelişmeleri!

Müge Anlı programına katılan aile, bir çocuk babası Selim Yalçınkaya'nın 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başından vurularak öldürülmesi sonrası katili aramak için programa çıktı. Müge Anlı, Selim Yalçınkaya'nın cinayetini çözmeye çalışıyor. Canlı yayına çıkan aile ise oğullarının başını ihanet yüzünden boşandığı eski gelinleri Derya Hanım'ın yaktığını ileri sürdü. Peki, Selim Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında?

Müge Anlı​ programında hem izleyenleri hem de stüdyodakileri şoke eden anlar yaşandı. Müge Anlı programında öldürülen Selim Yalçınkaya ve eski eşi Derya Yalçınkaya'nın evlilikleri boyunca yaşadıklarına Müge Anlı tepki gösterdi. Evli olduğu dönemde başka biriyle yazışmaları ortaya çıkan Derya Yalçınkaya bu yazışmaları kabul etti. Peki, Selim - Derya Yalçınkaya olayında son duru ne? 

SELİM YALÇINKAYA KİMDİR?

Öldürülen Selim Yalçınkaya 23 yaşındadır. 1 çocuk babası olan Selim Yalçınkaya, evinin garajında başına vurularak öldürüldü. Köylüler tarafından oldukça sessiz içine kapanık biri olduğu söylenen Selim Yalçınkaya için "işinde gücünde" ifadeleri kullanıldı. 

Müge Anlı Selim Yalçınkaya kimdir? Selim Yalçınkaya'nın katili kim? Derya-Selim Yalçınkaya olayı son gelişmeleri!

SELİM YALÇINKAYA CİNAYETİ NEDİR?

Müge Anlı programına katılan aile, Selim Yalçınkaya'nın cinayete kurban gittiğini iddia etti. Oğlu Selim Yalçınkaya'nın evliliği boyunca eşi Derya Yalçınkaya tarafından birçok kez aldatıldığı iddia edildi. Oğullarının bir düşmanının olmadığını belirten aile, eski gelinlerini suçladı. Canlı yayında Derya Hanım'ın ihanetin ardından eşi Selim Yalçınkaya'ya itiraf ettiği ihanet mesajlarını okuyan Müge Anlı şaşırıp kaldı. Son olarak Selim Yalçınkaya 7 dakika boyunca eski eşi Derya Yalçınkaya ile telefonda görüntülü görüştüğü tespit edildi. Yaşanan olaylar sonrası bu cinayete Müge Anlı programında kısa bir ara verildi. 

DERYA YALÇINKAYA KİMDİR?

Müge Anlı'da gündeme gelen Derya Yalçınkaya, Selim Yalçınkaya'nın eski eşidir. Selim'in ailesinin baş şüpheli olarak gösterdiği Derya'nın sosyal medya paylaşımı ise kafa karıştırdı. Derya Yalçınkaya'nın eşinin öldürüldüğü gün TikTok'ta 'Ölüler de güler' etiketiyle yaptığı paylaşımı merak uyandırdı. Canlı yayında ara ara sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı,  "Bu nasıl bir tesadüf. Etiketi de ölüler de güler ve o güne denk geliyor?" sorusunu sordu. Derya Yalçınkaya soruya: "Benim yaşayan ölüden farkım yoktu. Yaptığım hatadan dolayı zaten sıkıntılıydım ama bir yandan da kendi duygularımı ben öyle ifade ediyordum ve ölüden bir farkım yoktu." sözleriyle cevap verdi. Bu konuşmalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Son olarak çocuğuyla Müge Anlı'da buluşan Derya Yalçınkaya 2 gündür yayında yer almıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...