Tgrt Haber

Müge Anlı'da tanınan Ezel Bayraktar'dan Kısmetse Olur çıkışı: Eyşan'ımı arıyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Aralık 2022 17:01 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 17:32
Müge Anlı'da tanınan Ezel Bayraktar'dan Kısmetse Olur çıkışı: Eyşan'ımı arıyorum

Müge Anlı programında gündeme gelen Ezel Bayraktar yeni açıklamalarıyla tekrar konuşulmaya başlandı. Yengesinin tedavi parası olan 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan Ömer, çeşitli estetiklerden sonra ismini Ezel Bayraktar değiştirerek Müge Anlı'ya katıldı. Oyunculuk yapmak istediğini dile getiren Ezel, yeni bir projeye imza attığını bile açıklamıştı. Ezel Bayrak son olarak TikTok'ta sosyal medyada çok konuşulan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılacağını açıkladı.

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı​ programında geçtiğimiz hafta içi Ezel Bayraktar olayı gündem oldu. Ömer olan ismini Ezel dizisinden esinlenerek Ezel Bayraktar olarak değiştiren 26 yaşındaki genç, yengesinin tedavi parasını alıp kayıplara karışmıştı. Müge Anlı'ya başvuruda bulunan abi ve yenge tedavi parasını geri istedi. Oyunculuk yapmak istediğini dile getiren Ezel'in Yalnız Kurt dizisinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. Son olarak Ezel'in son dönemde gündemden düşmeyen Kısmetse Olur​'a katılmak istediği ortaya çıktı. 

EZEL BAYRAKTAR OLAYI NEDİR?

19 Aralık Pazartesi yayınlanan Müge Anlı programında Ömer olan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ezel Bayraktar yengesinin tedavi parası olan 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışmıştı. Her seferinde pişman olduğunu dile getiren Ezel, Müge Anlı'nın da desteğiyle bir ayakkabıcı da çalışmaya başlayarak borcunu ödeyecek. Programda Bayraktar'ın çalışmaya başladığını söyleyen Müge Anlı, "Bizi bir ayakkabı mağazasının sahibi aradı. Başta dedim ki niye Ezel'i istiyor falan. Sonra baktım ki o da Instagram'a videolar çekiyor, oradan satışlar yapıyor, yani sosyal medyayı iş için aktif olarak kullanıyor. Anladım ki Ezel'i de bu şekilde değerlendirmek istiyor. 15 bin TL de maaş teklif etti. Gayet iyi bir rakam. Dün Ezel oraya gitti" dedi. 

Müge Anlı'da tanınan Ezel Bayraktar'dan Kısmetse Olur çıkışı: Eyşan'ımı arıyorum

EZEL BAYRAKTAR KISMETSE OLUR'DA

Ezel Bayraktar son olarak Tiktok'taki canlı yayına katılarak şuan sosyal medyada çok konuşulan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılmak istediğini açıkladı. Canlı yayınına katıldığı  Sermik'in "Kısmetse Olur'a katılsan patlarsın" demesi üzerine Ezel Bayraktar "Katılacağım Abi. Eyşan'ımı arıyorum diyeyim" cevabını verdi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...