Tgrt Haber

Müge Anlı'da yayına çıkan adamın arkadaşını döverek öldürdüğü ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 14:04 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 14:04

Müge Anlı programında 35 gündür kayıp olarak aranan Ali Diken’in katilinin dün yayına çıkan Zeynel olduğu anlaşıldı. Zeynel’in Ali Diken’i döverek öldürdüğü ve kaçarken yakalandığı ortaya çıktı.

Antalya’da yaşayan Ali Diken’i arayan ailesi, Müge Anlı​ ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Ali Diken'in yakın arkadaşı Zeynel Boyacı, Diken'in kaybının 35. gününde canlı yayına çıkarak yakın arkadaşının kaybıyla ilgisi olmadığını söyledi. Yayın sonrası feribotla kaçmaya çalışırken yakalanan Boyacı, cinayeti itiraf etti.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Yayındaki şüpheli tavırlarından sonra kaldığı otelden kendisini kamufle ederek kaçmaya Zeynel Boyacı, feribotla Yalova'ya gitmeye çalışırken yakalandı. Yakın arkadaşının kendisine küfrettiği için döverek öldürdüğünü itiraf eden Boyacı, Antalya​'ya götürüldü. Müge Anlı yaşananlara "Olacak iş değil" sözleriyle isyan ederken acılı aile ise gözyaşlarına boğuldu.

 

Müge Anlı'da yayına çıkan adamın arkadaşını döverek öldürdüğü ortaya çıktı

Müge Anlı'da yayına çıkan adamın arkadaşını döverek öldürdüğü ortaya çıktı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...