Tgrt Haber

Müge Anlı’daki Nazmiye’ye Demet Akalın’dan yorum: Dişlerini bile fırçalamamış

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Ekim 2023 17:16 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 17:16
Müge Anlı’daki Nazmiye’ye Demet Akalın’dan yorum: Dişlerini bile fırçalamamış

Müge Anlı programındaki tavırları ve söylemleriyle günlerdir konuşulan Nazmiye’ye bir yorum da şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Akalın Nazmiye için, “Dünya güzeli deyip durmayın” dedi.

Müge Anlı​ ile Tatlı Sert programında 2 Eylül'de kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan’ın ölümünün baş şüphelisi olarak programa katılan Nazmiye, sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Şarkıcı Demet Akalın’dan da Nazmiye’ye yorum gecikmedi.

MÜGE ANLI'DAKİ NAZMİYE'YE DEMET AKALIN​'DAN OLAY YORUM 

Programın güvenlik görevlisine attığı mesajla Müge Anlı’yı bir hayli sinirlendiren Nazmiye, stüdyoya sinir kriz geçirdi. "Dünya güzeli olması gerekirken, Müge Anlı’da cinayet şüphelisi olarak oturuyor” gibi yorumlara sinirlenen Demet Akalın, “Şuna da dünya güzeli deyip durmayın ve dişlerini bile fırçalamamış yıllarca.” yorumunu yaptı.

Müge Anlı’daki Nazmiye’ye Demet Akalın’dan yorum: Dişlerini bile fırçalamamış

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Günlerdir söylemleriyle sosyal medyada paylaşılan Nazmiye, programın güvenlik görevlisi Yılmaz'a Instagram üzerinden mesaj atması Müge Anlı’yı küplere bindirdi. Canlı yayında "Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyerek tepki gösteren Müge Anlı, mesajda "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" yazdığını açıkladı

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 27 Ekim 2023 14:16

Dün yorum yazmıştım neden yayınlanmadı?!?

Sonraki Haber Yükleniyor...