Tgrt Haber

Müge Anlı'daki üvey baba tutuklandı! Kendisini savunacak avukat bulamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Haziran 2024 14:52 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 16:54
Müge Anlı'daki üvey baba tutuklandı! Kendisini savunacak avukat bulamadı

Müge Anlı programına evden kaçan kızını aramak için katılan Selahahttin Yalnız'ın, biri üvey kızı biri engelli ve biri komşusunun kızı olmak üzere 3 genç kıza 10 yıldır cinsel istismar uyguladığı ortaya çıkmıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Selahattin Yalnız'ın kendini savunacak avukat bulamadığı ve baronun avukat görevlendirdiği öğrenildi.

Dün yayınlanan Müge Anlı​ programında evden kaçan iki kızını aramak için programa çıkan Selahattin Yalnız'ın 3 kıza cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Programa katılan kızlar Figen T. B. ve B. D. Yalnız'ın kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu ifade ederek 18 Mayıs'ta İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet müdürlüğü Aile İçi Büro Amirliğine başvuru yaptıklarını söyledi.

ÜVEY KIZLARINA CİNSEL İSTİSMAR EDEN ÜVEY BABA TUTUKLANDI 

Müge Anlı programı sonrası gözaltına alınan üvey baba, bugün tutuklandı. Gözaltına alınan anne Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Kendisini savunacak avukat bulamayan Yalnız'a, baronun avukat görevlendirildi.

Müge Anlı'daki üvey baba tutuklandı! Kendisini savunacak avukat bulamadı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...