Tgrt Haber

Müge Anlı'dan kayıp Narin Güran açıklaması! "Yayın yasağı olmasaydı..."

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 11:49 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 15:45
Müge Anlı'dan kayıp Narin Güran açıklaması! "Yayın yasağı olmasaydı..."

Müge Anlı yeni yayın döneminin ilk bölümüyle ekranda yer almaya başladı. Gündemdeki konuları yayın akışına taşıyan Müge Anlı, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayına da değindi. Konuyu yayınına taşıması konusunda baskı olduğunu belirten Müge Anlı, ilk kez konuştu.

Bugün sezonun ilk yayınına çıkan Müge Anlı​, sosyal medyada gündem oldu. Gündemdeki konulara hızlı bir giriş yapan Müge Anlı​, 21 Ağustos'tan itibaren kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran​ konusuna değindi. 

MÜGE ANLI​ KAYIP NARİN GÜRAN​ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Yayın öncesi Kahvaltı Haberleri’ne konuk olan Müge Anlı​, Narin Güran​ ile ilgili konuştu. Herkesin konuyu ele almasını beklediğini belirten Müge Anlı​, “Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım.” dedi. 

Müge Anlı'dan kayıp Narin Güran açıklaması! - 1. Resim

KAYIP NARİN GÜRAN​ OLAYI NEDİR?

Diyarbakır​'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin Güran​ için ekipler seferber oldu. Komandolar arazi çalışmalarına devam ederken, mısır tarlalarında elbise ve bez parçaları bulundu. Parçalar inceleme için Diyarbakır​ Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, aramalar tarlaların bulunduğu bölgeye yoğunlaştırıldı.

Müge Anlı'dan kayıp Narin Güran açıklaması! - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...