Tgrt Haber

Müge Boz'dan sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Temmuz 2023 12:55 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 13:56
Müge Boz'dan sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor

Geçtiğimiz gün gerçekleşen ödül töreni sanat ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Ödül törenine katılan oyuncu Müge Boz, aldığı kararı basın mensuplarıyla paylaştı.

2019 yılında basketbolcu​ Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, aldığı kararla şaşırttı. Ödül töreninde gazetecilerin sorularını cevaplayan oyuncu, ailesiyle birlikte güzel bir tatil geçirdiğini dile geçirdiği dile getirirken, aldığı  kararı da paylaştı. 

MÜGE BOZ'DAN SÜRPRİZ KARAR!

CNN'de yer alan habere göre; Ödül gecesine birbirinden ünlü isimler dahil oldu. Ödül törenine katılanlar arasında; Nükhet Duru, Özgü Kaya, Hazal Subaşı, Sevda Erginci, Bennu Gerede, Hamiyet Akpınar ve Ebru Baybara Demir oldu. Gecede sunucu olarak yer alan Müge Boz ve Mert Fırat da soruları yanıtladı. Boz aldığı kararı gazecilerle paylaştı. Ailesiyle birlikte güzel bir tatil geçirdiğini anlatan Boz,  "Yaz harika geçti. Farklı bir tatil deneyimledik. Doğada bir tatil yaptık denizden uzak. Vina'yı da aldık bisiklet ile gezdik hep oralarda. Termal suyun da şifasını deneyimledik. Müzik festivaline de gittik. Ben de bir karar verdim. Kendimi geliştirmeyi seven birisi olduğum için, yurt dışında bir eğitim​ alma kararı aldım. Tatilimi kendimi geliştirmek adına da kullanma kararı aldım” dedi.

Müge Boz'dan sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor

MÜGE BOZ KİMDİR?

13 Nisan 1984 doğumlu Müge Boz, İzmir Atatürk Lisesinden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesinde Sinema TV ve Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. 2013 yılında TRT 1'de yayımlanan Gurbette Aşk adlı dizide rol almıştır. Son olarak, 2017 yılında FOX'ta yayımlanan Kayıtdışı dizisinde rol almıştır.

Müge Boz'dan sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...