Tgrt Haber

Murat Boz 'konserim var' dedi galaya katılmadı! Gerçek bambaşka çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
11 Temmuz 2024 09:57 - Güncelleme : 11 Temmuz 2024 10:31
Murat Boz 'konserim var' dedi galaya katılmadı! Gerçek bambaşka çıktı

Zeytin Ağacı dizisinin iki sezonunda da yer alan Murat Boz, geçtiğimiz gün yapılan ikinci sezon galasına katılmadı. Konseri olduğu için galaya katılamadığını belirten Murat Boz’un yapım ekibiyle yaşadığı kriz sonrası böyle bir karar aldığı ortaya çıktı.

Başrolünde Tuba Büyüküstün​, Seda Bakan​, Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak ve Fırat Tanış'ın yer aldığı Zeytin Ağacı​ dizisinin 2. sezonun galası yapıldı. Galada gözler Toprak karakteriyle yer alan Murat Boz'u aradı. Murat Boz konserinin olduğunu söyleyerek galada yer almadı ancak işin aslı bambaşka çıktı. 

MURAT BOZ'UN GALAYA NEDEN KATILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Boz'un belirttiği zamanda konserinin olmadığı ve Çeşme'de bulunan arkadaşının mekanında görüntülendiği ortaya çıktı. Ünlü popçu 2. Sezonda sahnelerinin az olmasına rağmen rolüne devam etmişti ancak çektiği bazı sahnelerin atıldığını öğrenince galaya katılmak istemedi. 

Murat Boz 'konserim var' dedi galaya katılmadı! Gerçek bambaşka çıktı - 1. Resim

SERKAN ALTINORAK İLE FIRAT TANIŞ DA GALAYA KATILMADI 

Dizide rol alan Serkan Altınorak ile Fırat Tanış da dizinin galasında yer almadı. Serkan Altınorak'ın ABD'de olduğu için diziye katılmadığı belirtilirken, Fırat Tanış'ın ise pazartesi akşamı bademcik enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gittiği ve doktorların önerisiyle de hastaneye yattığı öğrenildi.

Murat Boz 'konserim var' dedi galaya katılmadı! Gerçek bambaşka çıktı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...