Tgrt Haber

Murat Boz'un milyonluk villasında 'Kemal Sunal' detayı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 14:47 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 14:47
Murat Boz'un milyonluk villasında 'Kemal Sunal' detayı

Kazandığı parayı gayrimenkule yatıran şarkıcı Murat Boz, son olarak Levent’te 50 milyon TL’ye villa satın aldı. Villanın salonuna Kemal Sunal köşesi yaptıran şarkıcı, takdir topladı.

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Murat Boz​, son olarak yaptığı yatırımla adından söz ettirdi. 50 milyon TL’ye villa​ satın alan Boz, odasının bir köşesini Kemal Sunal’a ayırdı.

MURAT BOZ’DAN KEMAL SUNAL​ KÖŞESİ

Yatırımlarını gayrimenkul üzerine yapan Murat Boz, iddiaya göre Levent’ten 50 milyon TL’ye havuzlu-bahçeli bir villa satın aldı. Villayı yeniden dekore ettiren Boz, odasının bir köşesini hayranı olduğu usta oyuncu Kemal Sunal köşesi yaptırdı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, özel köşede usta sanatçı Kemal Sunal'ın fotoğrafları, filmlerinde kullandığı bazı aksesuarlar ve tüm filmlerinin arşivi yer aldı. Murat Boz'un Kemal Sunal'ın filmlerini defalarca izlediği ve repliklerini ezbere bildiği biliniyor. 

 

Murat Boz'un milyonluk villasında 'Kemal Sunal' detayı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...