Tgrt Haber

Murat Dalkılıç tüm konserlerini iptal etti, hayranları endişelendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 09:48 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 09:48
Murat Dalkılıç tüm konserlerini iptal etti, hayranları endişelendi

Şarkıcı Murat Dalkılıç, geçirdiği rahatsızlık sonucu tüm konserlerini iptal ettiğini açıklayarak, “Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef planlanan konserlerimi iptal etmek zorunda kaldık.” dedi.

Murat Dalkılıç​ sosyal medya hesabından sağlık problemi yaşadığı belirterek, konserlerinin hepsini iptal​ etmek zorunda kaldığını açıkladı.

"TÜM KONSERLERİMİ İPTAL ETTİK"

Ameliyat​ olacağını paylaşımında belirten Dalkılıç, belli olan Londra konseri dahil diğer tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını belirterek, "Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilen alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz." dedi. 

Murat Dalkılıç tüm konserlerini iptal etti, hayranları endişelendi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...