Tgrt Haber

Murat Dalkılıç’tan sürpriz paylaşım! El ele poz verdi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
08 Eylül 2023 17:00 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 17:04
Murat Dalkılıç’tan sürpriz paylaşım! El ele poz verdi…

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Dalkılıç, Siem Tosunoğlu isimli bir kadınla el ele bir karesini yayınladı.

2015 yılında oyuncu Merve Boluğur​ ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç​, 2017 yılında boşanmıştı. Uzun süredir kimseyle yan yana bulunmuyordu. Son olarak Sitare Akbaş ile berber olan Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımla hayranlarını şaşırttı. 

Murat Dalkılıç’tan sürpriz paylaşım! El ele poz verdi…

SİNEM TOSUNOĞLU İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞIP KALP EMOJİSİ KOYDU

Bir dönem Merve Boluğur ile evli olan ve daha sonra Hande Erçel ile de beraberlik yaşayan Dalkılıç, uzun zamandır aşk hayatında sessiz kalıyordu.  Son olarak adı Sitare Akbaş ile anılan Murat Dalkılıç, nihayet aşk orucunu bozdu.

Dalkılıç, önce Sinem Tosunoğlu adlı kişiyle birlikte çekilen fotoğraflarını hikayesinde paylaşıp kalp emojisi koydu daha sonra da el ele tutuştukları bir fotoğrafını ekledi.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...