Tgrt Haber

Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani kupa finalini sunacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
29 Aralık 2023 16:36 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 16:36
Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani kupa finalini sunacak

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile bu akşam Fenerbahçe – Galatasaray süper kupa maçında kupa finalini sunacak.

Hem  “Teşkilat” dizisi, hem de “Nefes Yer Eksi İki” filmiyle gündemde olan oyuncu Murat Yıldırım​, eşiyle özel bir projede yer alacak.

MURAT YILDIRIM VE EŞİ SUNUCU OLARAK YER ALDI 

Geçtiğimiz kızlarını kucaklarına alan İman Elbani ve Murat Yıldırım çiftinden yeni bir proje geldi. Çift bu akşam özel bir etkinlikte yer alacak. Yıldırım ve Elbani çifti, Riyadh Season kapsamında oynanacak Fenerbahçe​ – Galatasaray​ süper kupa maçında kupa finalini sunacak.

Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani kupa finalini sunacak

NORM ENDER DE SAHNE ALACAK 

Christiano Ronaldo’nun oynadığı takım olan Al Nassr FC’nin sahası Al-Awwal Park Stadyumu‘nda oynanacak maç bu akşam 20.45’te oynanacak. Karşılaşmada rap müzik şarkıcısı Norm Ender, dev bir orkestra eşliğinde İstiklal Marşı‘nı ve Cumhuriyet’imizin 100. Yılı’na ithafen yazdığı  “Parla” isimli marşı söyleyecek.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...