Tgrt Haber

‘Müşkülü olanı dinlerim’ açıklamasıyla gündeme oturan Kadir Doğulu pes dedirtti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 11:15 - Güncelleme : 23 May 2023 12:14
‘Müşkülü olanı dinlerim’ açıklamasıyla gündeme oturan Kadir Doğulu pes dedirtti!

Ünlü çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz ay Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekânında kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Doğulu, "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim" açıklamasıyla iddiaları yalanlamıştı. Doğulu, haftalar sonra görüntülendi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, pes dedirtti.

İzmir’de bir gece kulübünde farklı kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkan Kadir Doğulu​, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaları kesin bir dille yalanlayan Doğulu’nun ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim'' açıklamasını yaparak bir kez daha gündem olmuştu. Görüntülere ve iddialara kulak asmayan Neslihan Atagül​ ise eşiyle Bakü'ye tatile giderek adeta aşk tazelemişti.

KADİR DOĞULU SUSKUNLUĞUNU KORUDU

Takvim'in haberine göre; Olayın ardından haftalar sonra ilk kez görüntülenen Kadir Doğulu, Karaköy'deydi. Bir mekânda arkadaşları ile sohbet eden Doğulu, çıkışta gazetecileri görünce şaşırdı. Yaşanan olaylar hakkında arka arkaya sorulan birkaç soruya sadece gülmek ile yetinen Doğulu, suskunluğunu bozmadan aracına bindi.

‘Müşkülü olanı dinlerim’ açıklamasıyla gündeme oturan Kadir Doğulu pes dedirtti!

KADİR DOĞULU İLE NESLİHAN ATAGÜL'ÜN BAĞLI OLDUĞU TARİKAT ORTAYA ÇIKTI!

Sabah Gazetesi’nden derlenen bilgiye göre; İkilinin bir tarikata üye oldukları da ortaya atılan iddialar arasındaydı. Konuyla ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmıştı. "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Ebru Şancı, Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün bağlı olduğu tarikatı açıkladı. İşte Şancı'nın açıklamaları...

"Bu Prof. Dr. Ali Osmay Güre, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde bile konuşma yapan; Amerika'da doktora yapmış bir kişi. Baba Eren dedikleri kişi bu. Konuşma yeteneği oldukça gelişmiş olduğu için bunları rahatça kandırmış. Bana ulaşan kızın anlattığına göre 15 günde bir yemekte buluşuyorlarmış. Güzel bir masa kuruluyormuş. Çilingir masası kurulup alkol içiliyormuş. Bu Baba Eren denilen kişi herkese sek içiriyormuş. 'Dem vurmak' dedikleri şey… Daha sonra şapka takıp üstlerine bir şeyler giyiyorlarmış. Saçma sapan şeyler… Daha sonra çok uzun konuşmalar yapılıyormuş. Murat Dalkılıç, Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Sezer Çakır katılan ünlülerden. Hatta birkaç kere Hande Erçel'i de götürmüş Murat Dalkılıç. Hande ailesinden tepki görmüş. Daha sonra da Murat'la ayrılmışlar.

Baba Eren konuşmalarıyla bunları etkiliyor. Sek içkilerle bunlar yamuluyor. Daha da detaylara sahibim ama anlatmak istemiyorum. Baba Eren bunlara lakap takıyormuş. 'Şöhretli isimlerinizi kapıda bırakın' diyormuş. Kadir'e 'Derviş' lakabını takmış. Kediciklerin bir değişik versiyonu. Baba Eren saatlerce içiyormuş. Ünlülerden bağış talep ediyormuş. Ellerinde olabildiğince ünlü olsun istiyormuş. Ünlülere emir veriyormuş. Neslihan Atagül 'Sefirin Kızı' dizisinden Baba Eren'in talimatıyla ayrılmış… Tarikat denilen şeyin özeti bu." ifadelerini kullanmıştı.

Bircan Bali ise yayında kendisine ulaşan bir kişinin Ebru Şancı'nın açıklamalarını doğruladığını ifade ederek yeni detayları verdiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...