Tgrt Haber

Mustafa Hakkulu cinayetinde kan donduran ayrıntı! Katili, kayıp ilanı vermiş

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 12:17 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 12:30
Mustafa Hakkulu cinayetinde kan donduran ayrıntı! Katili, kayıp ilanı vermiş

Adana’da kayıp olarak aranan ve 24 Aralık’ta tabancayla öldürülmüş halde bulunan Mustafa Hakkulu öldürdüğünü Müge Anlı programında itiraf eden İsa Dumlu’nun öldürdüğü arkadaşı için kayıp ilanı paylaştığı ortaya çıktı.

Adana’nın Kozan​ ilçesinde 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranırken, tabancayla öldürülmüş halde bulunan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun (31) cenazesi toprağa verildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden İsa Dumlu'nun, 14 Aralık'ta sosyal medya hesabından, öldürdüğü arkadaşı Hakkulu için kayıp ilanı paylaştığı ortaya çıktı.

ÖLDÜRDÜĞÜ ARKADAŞI İÇİN KAYIP İLANI VERDİ

Arkadaşı Mustafa Hakkulu öldürdüğünü itiraf eden İsa Dumlu'nun Hakkulu için sosyal medya hesabından kayıp ilanı paylaştığı ortaya çıktı. Dumlu'nun yaptığı paylaşımda Hakkulu'nun fotoğrafının olduğu ve bilgisi olanların haber vermesini istediği görüldü.

Birçok sosyal medya kullanıcısının ise cinayet​ itirafının ardından Dumlu'nun kayıp ilanı paylaşımına binlerce yorum yaptığı görüldü.

Mustafa Hakkulu cinayetinde kan donduran ayrıntı! Katili, kayıp ilanı vermiş

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Müge Anlı ile “Tatlı Sert” programına konuk olan 27 yaşındaki 3 çocuk babası İsa Dumlu, canlı yayında arkadaşı olan Mustafa Hakkulu’yu karısı hakkında ileri gerdi konuştuğu gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hemen gözaltına alınan Dumlu, “Pişmanım” dedi.

Mustafa Hakkulu cinayetinde kan donduran ayrıntı! Katili, kayıp ilanı vermiş

ESKİ EŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

Adana’nın Kozan ilçesinde 12 gün önce kayıp olarak aranan ve canlı yayında öldürüldüğü ortaya çıkan Mustafa Hakkulu cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı.

Kozan ilçe Jandarma ekipleri bugün en yakın arkadaşı İsa Dumlu’nun cinayeti işlediğini itiraf etmesi üzerine canlı yayında gözaltına alınan ve Kozan’a getirilecek olan İsa Dumlu’nun ardından Yüksel Ürün, Kozan’da gözaltına alınırken akşam saatlerinde Malatya’da bulunan Mustafa Hakkulu’nun eski eşi Bengül Güvenç'in de gözaltına alınarak Kozan’a getirileceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...