Tgrt Haber

Mustafa Sandal baltayı taşa vurdu! Mitingleri şaşırdı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 May 2023 23:32 - Güncelleme : 06 May 2023 23:45
Mustafa Sandal baltayı taşa vurdu! Mitingleri şaşırdı 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de miting düzenledi. İttifakta bulunan partilerin genel başkanlarının da sahneye çıktığı mitingte parti liderleri vaatlerini sıraladı. Şarkıcı Mustafa Sandal'ın ise geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği İstanbul mitingini Kılıçdaroğlu’nun bugün gerçekleştirdiği miting zannederek paylaştı. Sandal'ın "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, seçim çalışmaları doğrultusunda bugün İstanbulMaltepe​'de bir miting düzenledi. 

Sosyal medyada dolaşan miting fotoğraflarında partililer etkinliğe kaç kişinin geldiği konusunda tartışmaya tutuşurken şarkıcı Mustafa Sandal​'dan çok konuşulacak bir gaf geldi. 

FOTOĞRAF ERDOĞAN'IN MİTİNGİNE AİT ÇIKTI 

23 Mart 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen İstanbul mitingine ait fotoğrafı paylaşan Sandal, "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu. 

Mustafa Sandal baltayı taşa vurdu! Mitingleri şaşırdı 

Fotoğrafın, 23 Mart 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti tarafından Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen İstanbul mitinginde yaptığı konuşma esnasında Kayhan Özer tarafından çekildiği ve Anadolu Ajansı tarafından servis edildiği öğrenildi. 

TEYİTLENDİ!

Dezenformasyon ve yalan bilgiye karşı kurulan 'teyitorg' sitesi ise söz konusu mitingi Twitter hesabından paylaşarak, "Görüntü güncel değil. Fotoğraf AK Parti’nin 23 Mart 2014 tarihli Yenikapı mitinginden" sözlerine yer verdi. 

Mustafa Sandal baltayı taşa vurdu! Mitingleri şaşırdı 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...