Tgrt Haber

Mustafa Sandal, Erdoğan mitingini Millet İttifakı'nın İstanbul buluşması diye paylaşınca alay konusu oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 10:29 - Güncelleme : 08 May 2023 11:39
Mustafa Sandal, Erdoğan mitingini Millet İttifakı'nın İstanbul buluşması diye paylaşınca alay konusu oldu!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2014 yılında düzenlediği Maltepe'deki mitingi görselini, 6 Mayıs’ta düzenlenen Millet İttifakı mitingi zannederek sosyal medya hesabından paylaştı. Sandal’ın paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Haberler.com’dan aktarılanlara göre; Ünlü sanatçı Mustafa Sandal​, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği mitingi, Millet İttifakı​'nın Maltepe'deki mitinginden zannederek paylaştı. Sandal, paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düştü. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere artık günler kalırken, Millet İttifakı tam kadro olarak İstanbul Maltepe'de miting gerçekleştirdi. Mitingde cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ ve 5 siyasi parti lideri ile birlikte Ekrem İmamoğlu​ ve Mansur Yavaş da konuştu.

Mustafa Sandal, Erdoğan mitingini Millet İttifakı'nın İstanbul buluşması diye paylaşınca alay konusu oldu!

MUSTAFA SANDAL, ERDOĞAN'IN 2014'TEKİ MİTİNGİ PAYLAŞTI

Miting sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği mitingi Millet İttifakı'nın bugün düzenlediği miting zannederek paylaştı. Sandal paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düştü. Bir süre sonra Sandal'ın paylaşımını kaldırdığı görüldü.

SÜLEYMAN SOYLU’YU HEDEF ALMIŞTI: SEÇİMİN GÜVENLİĞİ GÖREVİNİZ

Twitter’da 1 milyon takipçisi olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şarkılarından ve özel hayatından ziyade Millet İttifakına olan yakınlığı ile bilinen Sandal, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşmasından alıntı yaparak şu paylaşımda bulunmuştu: Sn.Soylu'nun "14 Mayıs 2023 darbe girişimidir" sözü çok talihsiz olmuş! Seçimler bu ülkede 100 yıldır "Demokrasi Şöleni"dir. Kazanma ihtimaliniz olunca demokrasi, kaybetme ihtimaliniz olunca darbe mi oluyor seçimler? Hele hele seçimin güvenliğini sağlamak en başta sizin görevinizken...”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...