Tgrt Haber

Mustafa Sandal deprem bölgesine 700 ısıtıcı gönderdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 09:15 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 09:44
Mustafa Sandal deprem bölgesine 700 ısıtıcı gönderdi!

Türkiye’nin en büyük ikinci felaketi olarak kayda geçen ve son verilere göre 3’üncü gününde 5 bin 894 kişinin hayatını kaybettiği depremde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tüm vatandaşların deprem bölgesine yardımları sürerken sanat dünyası da yardımlarıyla destek oluyor. Son olarak ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, deprem bölgesi için 700 adet ısıtıcı gönderdi.

6 Şubat Pazartesi günü sabaha karşı 4:17’de meydana gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık​ ilçesi olan deprem​, 10 ili birden vurdu. Binlerce insanın halen göçük altında kurtarılmayı beklediği afetin bilançosu gün geçtikçe yükseliyor. Çok sayıda gönüllü vatandaşın deprem bölgelerine akın ettiği günlerde ünlülerden de hayli destek geliyor. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal​ da bölgeye ısıtıcı yardımı yaparak destek oldu.

Mustafa Sandal deprem bölgesine 700 ısıtıcı gönderdi!

DEPREM BÖLGESİNE 700 ADET ISITICI GÖNDERDİ

Ülkece zor günler yaşadığımız bugünlerde yardımseverliği ile tanınan Türk Milleti, depremzedelere maddi manevi destek olmaya devam ediyor. Felaketin 3’üncü gününde ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan da deprem bölgesine 700 ısıtıcı gönderdi. Mustafa Sandal, deprem bölgesine yardımda bulundu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesaplarından açıkladı. Sandal, "700 adet ısıtıcıyı deprem bölgesine göndermek üzere yola çıkardık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şükran 8 Şubat 2023 11:03

Allah razı olsun. Değerli sanatçımız....

Sonraki Haber Yükleniyor...