Tgrt Haber

Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz, Alişan, Haluk Levent'e zehir zemberek sözler! ''Allah'a havale ettim''

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 12:25 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 16:46
Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz, Alişan, Haluk Levent'e zehir zemberek sözler! ''Allah'a havale ettim''

Uzaylı lakaplı Mustafa Topaloğlu, ‘herkes bana özür borçlu’ diyerek bir zamanların ayrılmaz isimleri Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz’i sert sözlerle eleştirdi. Prestij müziğin kendisine ait olduğunu iddia eden Mustafa Topaloğlu, Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent'i kastederek, "O sahtekarları Allah'a havale ettim" dedi.

Mustafa Topaloğlu verdiği son röportajda bir dönemin önemli müzik şirketinin kendisine ait olduğunu söyleyerek Mahsun Kırmızıgül​, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent​'i kastederek,  “Hepsi biliyor ama ses çıkarmıyor. Ben onları yetiştireyim, adam olsunlar derken onlar beni kendilerine rakip gördüler. O sahtekarları Allah’a havale ettim” dedi.

MUSTAFA TOPALOĞLU'NDAN ALİŞAN, ÖZCAN DENİZ, HALUK LEVENT'E ŞOK SÖZLER 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Mustafa Topaloğlu, Prestij müziğin de tamamen kendisine ait olduğunu söyleyen Mustafa Topaloğlu, 'Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent'i ima ederek "Hepsi biliyor ama ses çıkarmıyor. Ben onları yetiştireyim, adam olsunlar derken onlar beni kendilerine rakip gördüler. O sahtekarları Allah'a havale ettim" dedi.

Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz, Alişan, Haluk Levent'e zehir zemberek sözler! ''Allah'a havale ettim'' - 1. Resim

MUSTAFA TOPALOĞLU 'UZAYLI' LAKABINA SİTEM ETTİ 

'Uzaylı' lakabıyla yıllardır bilinen şarkıcı Mustafa Topaloğlu artık bu lakabı kullanmak istemediğini belirterek, "İnsanlar bana gerçek uzaylıymışım gibi davranmaya başladı. Kimseye derdimi anlatamadım, kimseyi kırmak da istemedim. Mahvettiler beni, bu uzaylı lakabı yüzünden sahnelerim iptal oldu" dedi.

Mustafa Topaloğlu'ndan Özcan Deniz, Alişan, Haluk Levent'e zehir zemberek sözler! ''Allah'a havale ettim'' - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...