Tgrt Haber

Mutluluğuna şahit oldu.. Haluk Levent, Melek Mosso’nun isteme törenine katıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber, İHA
28 Eylül 2023 11:45 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 11:49

Rock müziğin ünlü ismi ve hayırsever Haluk Levent, ünlü şarkıcı Melek Mosso’yu kız isteme töreninde yalnız bırakmadı.

Model Serkan Sağdıç ile aynı gün söz nişan​ ve kına gecesi yapan ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun nişan töreninden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Rock müziğin ünlü ismi Haluk Levent’in de katıldığı nişan töreninde Mosso’nun müstakbel eşine kahve ikram ettiği görüntüler çok konuşuldu. 

Mutluluğuna şahit oldu.. Haluk Levent, Melek Mosso’nun isteme törenine katıldı!

“KAHVEYE TUZ KOYMADIM KALBİMİ KOYDUM”

Oyuncu ve manken Serkan Sağdıç ile klibinde tanışan Mosso, geçtiğimiz gün söz-nişan ve kına gecesi bir arada yaparak evliliğe birkaç adımı aynı anda attı. Ekim ayında evleneceği öğrenilen Mosso’ya ünlü şarkıcı Haluk Levent​ de eşlik etti. İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Serkan Sağdıç ve ailesi, Melek Mosso​'yu, Denizli’de yaşayan ailesinden istemeye geldi. Kız isteme kahvesini kendi elleriyle sevgilisi ve ailesine servis eden Melek Mosso, yaşadığı heyecanı "Kahveye tuz koymadım, kalbimi koydum" sözleriyle ifade etti. Çift için aile arasında sade bir nişan töreni yapıldı. 

Kaynak: TGRT Haber, İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...