Tgrt Haber

Mutlulukları kısa sürdü! Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı tek kalemde sildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 11:15 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 11:17
Mutlulukları kısa sürdü! Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı tek kalemde sildi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu, bir süredir son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde rol alan Alp Navruz ile birlikteydi. Birbirini takipten çıkan iki ismin ayrıldığı öne sürüldü.

Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu ve Müjde Uzman'ın gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Doğa karakterini oynayan Sıla Türkoğlu​, gözlerden yürüttüğü ilişkisini bitirdi. 

ALP NAVRUZ​ VE SILA TÜRKOĞLU AYRILDI 

Yaz aylarında birlikte görüntülenen Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu, ilişkilerini gözlerden uzak yürütmeyi tercih etti. Sosyal medyada birlikteliklerini ilan eden iki isim, dün akşam birbirlerini takipten çıktı. İki oyuncunun konuşarak yollarını ayırdığı öğrenildi.

Mutlulukları kısa sürdü! Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı tek kalemde sildi

SILA TÜRKOĞLU’NUN GERGİN HALİ KAMERAYA YANSIDI

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşlarıyla ödül törenine katılan Sıla Türkoğlu’nun gergin tavrı dikkat çekmişti. Kameralara konuşmaktan kaçınan oyuncu, rol arkadaşlarını dahi şaşırtmıştı. Dün akşam Kızılcık Şerbeti’nin kutlamasına da tek başına katılan oyuncunun ayrıldığı iddiaları güçlendi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...